Webügy | Pénztárcakímélő megoldások

Pénztárcakímélő megoldások

Nem kell milliókat fizetni

Weboldal

Sok vállalkozás pont a költségek miatt nem vág bele webfelülete megújításába, pedig tisztában van vele, hogy szükség van rá. Akik már érdeklődtek, hogy milyen költségek mentén készülhet el egy új weboldal, azok biztosan értékelni fogják ajánlatunkat. Új, modern és hatékony weboldal nettó 100 000,- forint alatt!

Webshop

Van eladható terméke, de a hagyományos kereskedelmi tevékenység nem hoz elegendő bevételt? Gondolkozott már rajta, hogy nyitna az online kereskedelem felé? Itt a remek lehetőség, hogy a legkisebb kockázatot jelentő költségek mentén létrehozza saját internetes áruházát. Modern, eredményes és azonnal használható webáruház nettó 120 000,- forint alatt!

Gazdaságos és kézenfekvő megoldások webfelülete frissítésére

Weboldal, webshop gyorsan, egyszerűen, rejtett költségek nélkül!

Elgondolkodott már rajta, hogy meglévő webfelületét megújítsa, vagy lecserélje? …ha IGEN, akkor itt a leggazdaságosabb lehetőség!

Miért érdemes a Webügy által kínált megoldással élnie?

Mert
így egész biztos, hogy lesz is új webfelülete
a legmodernebb megoldásokkal készítjük
nincsenek rejtett költségek
senki nem fogja évekig anyagilag pumpolni
senkire sem lesz szüksége, hogy az oldal működjön
pofon egyszerűen kihasználhatja az internetes jelenlét összes előnyét
ha igényli, professzionális háttértámogatást is kaphat
Önnek kizárólag a tartalomra kell koncentrálnia
rendkívül gyors a megvalósulás és az eredmény
|

Hogyan is lesz Önnek új weboldala, vagy webshopja!

 • Döntsön

  Válassza ki a minta oldalak közül azt, amelyik elhanyagolható kompromisszumokkal képes hitelesen bemutatni az Ön tevékenységét, cégét, termékét, vagy szolgáltatását.

 • Rendelje meg a Weboldalt? vagy Webshopot

  Előzetes jelzése alapján, elektronikusan megküldjük Önnek a megrendelő nyomtatványt, melyet aláírva kérünk visszaküldeni, akár elektronikusan, akár postai úton.

 • Kezdje el szerkeszteni

  A pénzügyi teljesítést követően “feltelepítjük” az Ön által meghatározott, vagy az általunk biztosított tárhelyre . Ekkor az oldal még nem válik nyilvánossá, de az Ön számára már elérhető lesz. Ezzel egy időben megkapja az ún. „Használati útmutatót” is, melynek lényege, hogy rendkívül felhasználóbarát és gyakorlati módon segíti megérteni és elsajátíani az oldal adminisztrációs felületének, azaz magának az oldalnak a kezelését.

 • Szabja testre

  Tetszőlegesen kialakíthatja a weboldal megjelenését, tartalmakat tölthet fel. Átalakíthatja, bővítheti a menüszerkezetet és megváltoztathatja a teljes arculatot, hogy az maradéktalanul megfeleljen az Ön igényeinek.

 • Gratulálunk!

  A jelzése alapján élesítjük a weboldalt és akár egy pár órán belül elérhetővé válik bárki számára.

Minta 1

Kategória: Webshop

Minta 2

Kategória: Webshop

Minta 3

Kategória: Webshop

Minta 4

Kategória: Webshop

MINTA 5

Kategória: Webshop

Minta 6

Kategória: Webshop

Minta 7

Kategória: Webshop

Kiegészítő lehetőségek:

Social média bekötése

Kérésére az alábbi social média felületek bármelyikét bekötjük az oldalba: Facebook, twitter, Pinterest, G+, YouTube, LinkedIn

SEO (Keresőoptimalizálás)

Az oldalakat alap technikai SEO beállításokkal látjuk el. Ezen túlmenően kérheti SEO támagatásunkat, melyet vagy Ön valósít meg, vagy amennyiben úgy érzi jobb lenne ezt ránk bízni, természetesen ennek sincs akadálya.

Hosting szolgáltatás (Tárhely biztosítása és Domain regisztráció)

Nincs domain neve és nincs hova elhelyezni az oldalt? Erre is jó megoldásaink vannak. Segítünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb domaint, valamint az optimális tárhely szolgáltatót. A teljes ügyintézés terhét levesszük a válláról.

Tartalomfeltöltés

Rendelkezésére állnak a képek, videók és a szöveges tartalom, de nincs ideje vele foglalkozni? Nem gond! Az új weboldal tartalmait kérésére feltöltjük az oldalra. A képeket optimalizáljuk a szövegek relevanciáját ellenőrizzük. Így a végeredmény garantáltan meg fog felelni az Ön elvárásainak.

Alkalmazás (Kezelés betanítása)

Bizonytalan benne, hogy saját maga boldogulna? Gyakorlati ember, nem gond! Akár irodánkban, akár helyszínen biztosítunk betanítást a kiválasztott webfelület admin kezelésére vonatkozóan. A betanítás alatt a gyakorlatban bemutatjuk, mit és hogyan valósíthat meg.

Technikai Help Desk

Elakad valahol? Van megoldás: munkanapokon 9 - 16 óra között kollégánk segít tovább lépni, ha igényli. Akár telefonon, akár -ha erre lehetőségünk van- “távoli asztal” által segítünk.

Pénztárcakímélő megoldások ajánlatkérés

Elérhetőségeit bizalmasan kezeljük! Hírlevelet nem küldünk, valamint harmadik fél részére nem adjuk ki!

KAPCSOLAT