Webügy | Szoftver megoldások

Szoftvermegoldások

Egyedi rendszerek tervezése, fejlesztése, integrációs megoldások

SZOLGÁLTATÁSOK

AGILIS MÓDSZERTAN – DOMAIN-DRIVEN DESIGN MÓDSZERTAN

Sokak számára ismerős lehet a standard „vízesés” módszertan a szoftverfejlesztés és alkalmazásfejlesztés során, azonban ma már más modern fejlesztési metódus is rendelkezésre áll. Cégünk egy agilis módszertant (DDD módszertan) alkalmaz, amely során az ügyfél, a tanácsadó és a fejlesztő együttes munka során dolgozza ki az igényeknek legmegfelelőbb megoldást.

A FEJLESZTÉSI ELŐNYÖK

A szoftverfejlesztés során az ügyféligényekre szabott rendszer fő folyamatait hozzuk létre, amelybe a kisebb egységek épülnek be. Ennek a módszernek az egyik legnagyobb fejlesztési előnye, hogy a rugalmasság, valamint az egyes egységek fejlesztése nem folyásolja be a rendszer fő működését.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚ SZOFTVERFEJLESZTÉS

A DDD fejlesztési módszertan további előnyei közé tartozik a szorosabb kommunikáció fenntartása, az azonnali frissülés, azaz az ügyfél mindig naprakész állapotokat lát, a kevés hibalehetőség valamint képes bármilyen modern eszközt és felületet kiszolgálni.

laptop frame
hero image

A Webügy által kínált szolgáltatások szoftverfejlesztés és alkalmazásfejlesztés területén:

Üzleti és ügyviteli szoftverek fejlesztése és alkalmazások fejlesztése: projektkezelő rendszer fejlesztése, munkafolyamat irányító rendszerek fejlesztése, ügyviteli szoftver fejlesztése, nyilvántartó rendszerek fejlesztése, kereskedelmi vagy pénzügyi rendszerek, szoftverek fejlesztése, vállalatirányítási rendszerek fejlesztése, gyártás irányítási szoftverek és rendszerek fejlesztése, raktárkezelő szoftverek, rendszerek fejlesztése, stb.

 

Ügyféloldali szoftverek fejlesztése és alkalmazások fejlesztése: időpontfoglaló rendszer fejlesztése, naptárkezelő rendszerek fejlesztése, hívószám rendszerek fejlesztése, ügyfélszolgálati rendszerek és szoftverek fejlesztése, adminisztrációs szoftverek, rendszerek fejlesztése, rendeléskezelő rendszerek fejlesztése, stb.

 

Egyéb egyedi igényekre szabott kis- és nagyvállalati rendszerek, szoftverek fejlesztése és alkalmazások fejlesztése.

Egyedi szoftver megoldások területei

Szoftvermegoldások
Pénzügy
Tömeges számlázást, pénzügyi folyószámla kezelést /számla rendezést, bankkivonat feldolgozást, online fizetést és egyéb pénzügyi folyamatokat, pénzügyi adatfeldolgozást lefedő önálló, vagy a meglevő pénzügyi, számviteli illetve operatív rendszerhez illeszkedő, az egyes folyamatokat célzottan támogató megoldások létrehozása, a fejlesztést megelőző üzleti folyamatfelmérés eredményeire építve.
Készletgazdálkodás
A vállalkozás pénzügyi, számviteli és operatív rendszeréhez, illetve webshop-jához illeszkedő egyedi készlet-nyilvántartó rendszerek kialakítása, vagy a cég meglevő készletnyilvántartó rendszeréhez illeszkedő célirányos megoldások fejlesztése, bevezetése, többek között elektronikus kiszedési jegyzék kezelést támogató rendszerek kialakítása.
Folyamat menedzsment
Egészségügyi folyamatokat támogató, szakrendszerekhez illeszkedő vagy önálló szoftverek, és energia felhasználást optimalizáló valamint egyéb energetikát érintő folyamatokat automatizáló megoldások fejlesztése, testre szabása. Speciális iparági folyamatokat teljes körűen lefedő szakrendszerek kialakítása, a kapcsolódó részletes igényfelmérés / elemzés, specifikáció-készítés, tervezés és fejlesztés elvégzése.
Online kereskedelem
A vállalkozás pénzügyi, számviteli rendszeréhez illeszkedő, standard motorokra épülő webshopok és kapcsolódó honlapok kialakítása, a fejlesztést megelőző üzleti folyamatfelmérés eredményeire hathatósan építve.
Adatmodellezés, egyéb integrációs megoldások
Workflow alapú megoldások
Standard eszközökre épülő folyamattámogató szakmai rendszerek, szakmai dokumentumkezelő rendszerek fejlesztése és bevezetése, a fejlesztést megelőző üzleti folyamatfelmérés eredményeire építve. Rutin jellegű, rendszeresen ismétlődő manuális adatfeldolgozási feladatokat kiváltó megoldások létrehozása.
Egyedi foglalási rendszerek
A vállalkozás operatív rendszeréhez és honlapjához illeszkedő, időpont igénylést, visszaigazolást, foglalást, kihasználtság optimalizálást támogató rendszerek kialakítása, a fejlesztést megelőző üzleti folyamatfelmérés eredményeire építve.

Szoftvermegoldások ajánlatkérés

Elérhetőségeit bizalmasan kezeljük! Hírlevelet nem küldünk, valamint harmadik fél részére nem adjuk ki!

KAPCSOLAT