Webügy | Weboltalom – A bizalmi együttműködés
 

Weboltalom – A bizalmi együttműködés

Weboltalom – A bizalmi együttműködés

Modern világunkban szinte elengedhetetlen az online jelenlét, azonban a folyamatosan fejlődő, bővülő lehetőségek és webes eszközök világában eligazodni nem könnyű feladat. Sok kérdés merül fel egy-egy döntés meghozatala és szerződés aláírása előtt, amely során óriási segítség lehet, ha van kitől kérdezni.

Mi a Weboltalom?

A Webügy alap filozófiája, hogy korszerű szolgáltatásokkal segítsük ügyfeleinket az online világban, minden esetben az Ön érdekeit szem előtt tartva. A kimagasló szakértelem és tisztességes hozzáállás nem lehet kérdés! Hiszünk abban, hogy kompromisszumok nélkül is hosszú távú, bizalmi együttműködést alakíthatunk ki azzal, hogy időt és szakértelmet kínálunk. A webes ügyekkel kapcsolatban szeretnénk megóvni Önt, a manapság igen gyakran bekövetkező anyagi károktól és a rossz tapasztalatoktól.

A tapasztalat:

Egyre gyakoribb, hogy sokan találkoznak olyan megkereséssel, amelyben kedvező feltételek mellett ígérnek minőségi webes szolgáltatásokat, azonban a teljesítés során részben vagy nem a megbeszélt minőségben valósulnak meg ezek. Amellett, hogy nem kis anyagi kár keletkezik, a bizalom elvesztése is komoly problémát jelenthet. Azonban, nem kell, hogy ez így legyen!

Az esetek többségében a szolgáltató keresi meg Önt különféle ajánlataival, csomagjaival, melynek során az igényfelmérés nem szempont, így igen gyakori, hogy Ön nem azt kapja, amire valóban szüksége van. Olyan termékekre és szolgáltatásokra kérnek el pénzt, amelyek nem mérhetőek vagy nyomon követhetőek, illetve nem hoznak eredményt Önnek.

  • Valótlan statisztikákra alapozott portálokon történő megjelenés, amely soha nem látott forgalomnövekedéssel kecsegtet.
  • Néhány tízezer forintért a Google keresőben az első helyre kerülhet.
  • Ismert márkanevek égisze alatt semmivel nem igazolható eredményeket ígérő marketing kampány management.
  • Egy adott kampánykeretért irreális kattintásszám, amelyek nem hoznak megrendeléseket.

Az egyes ajánlatok előtt érdemes kívülálló szakértők véleményét kérni, akik objektíven az Ön igényeinek megfelelően vizsgálják át az egyes tételeket. Nyugat- Európában bevált és elfogadott koncepció, hogy egy ilyen jellegű döntés előtt szakértő véleményét kéri ki az ügyfél.

Fordított esetben, Önben fogalmazódik meg az igény az online fejlődésre és a haszon növelésére. Ebben az esetben hasonlóképpen érdemes szakértői véleményt kérni, amely során az Ön tevékenységére és vevőkörére szabott online marketing megoldást találhat.

Alapvetően a Webügynél úgy véljük, hogy minden vállalkozás más és más, így a “sablonmegoldások” nem bizonyulnak hatékony befektetésnek. A jelen állapot felmérését követően a stratégiát érdemes a célokhoz alakítani és ehhez mérten az eszközöket megválogatni. A jól kialakított webes stratégia előnyei közé tartozik a mérhetőség és a megtérülés, azaz a cél minden esetben az Ön fejlődése.

Gondolja végig:

Az online világ egyik legmeghatározóbb előnye, hogy minden tevékenység mérhető, így ha azt vesszük alapul, hogy a befektetéseink megtérülése a méréseken alapulnak akkor érdemes végig gondolni döntéseinket. Amikor online terméket vásárolunk egy adott összegért, az egy “kézzel fogható” befektetés, azonban felmerül a kérdés, hogy valóban egy termék megvásárlása volt a cél? – A válasz szerintünk: Nem! – Az webes ügyek esetében a valódi befektetés az idő és a szakértelem. Mondhatjuk, hogy az önmagukban megrendelt online termékek és szolgáltatások felesleges pénzkidobásnak minősülnek és akkor történik jó vásárlás, ha a szakértők, az előzetes felmérések alapján olyan eredményeket érnek el az Ön vállalkozásának, amelyek anyagi hasznot, nagyobb forgalmat eredményeznek.

Webügy:

A Webügy teljes körű segítséget szeretne nyújtani mindenki számára, hogy az internetes megjelenések terén elkerülje a rossz tapasztalatokat, és olyan döntést hozhasson, amely egy hosszútávú bizalmi együttműködésre épül. Szakértői csapatunk minden kérdésében készséggel áll rendelkezésére, legyen szó egy ajánlat átnézéséről, stratégia kialakításáról vagy átfogó tanácsadásról az egyes webes lehetőségekkel és eszközökkel kapcsolatban.

Szeretnénk olyan szakértői tanácsadással segíteni Önnek, amely érthető kommunikáción alapul, a vállalkozása érdekeit tartja szem előtt és személyre szabott megoldást nyújt. A Webügynél hiszünk a bizalom fontosságában, és abban, hogy a minőség és az eredmény kompromisszumok nélkül is megvalósítható.

A Webügy szakértői tanácsadásával díjmentesen és kötelezettségektől mentesen áll rendelkezésére, hiszen célunk, hogy ezzel hozzájáruljunk egy hosszú távú, bizalmi együttműködés kialakításához.

 

 

Az Ön vállalkozásának webes ügyei a mi szívügyünk!

Email: info@webugy.hu
Telefon: +36-1-67-77-432KAPCSOLAT