Webügy | Megújult helyszínen várja ügyfeleit a Webügy!
 

Megújult helyszínen várja ügyfeleit a Webügy!

Megújult helyszínen várja ügyfeleit a Webügy!

Megújult helyszínen várja ügyfeleit a Webügy!

Szeretnénk minden érintetett tájékoztatni, ebben a formában is, hogy 2018. március 01.-el új helyre költöztünk. Mivel sem ügyfeleinkre, sem kollégáinkra nem szerettünk volna jelentős terhet róni a helyváltoztatással, maradtunk a harmadik kerületeben. A régi irodánktól, mindössze néhány száz méterre az újbudai promenádra a Bécsi út, Nagyszombat utca, Lajos utca által határolt Bokor utcába költöztünk.

Pontos cím: 1037 Budapest, Bokor u 10. I.em

  • Megközelíthetőség autóval a Lajos utcáról kell lekanyarodni a Galagonya utcába és onnan érhető el a Bokor utca.
  • Tömegközlekedéssel a 17, 19, 41 villamossal a Katinyi mártírok parki leszállással, valamint a 109, 9, 111 autóbusszal a Galagonya utcánál leszállva 3 perc sétával lehet elérni minket.

Az iroda egy felújított századfordulós mintára épült polgári épület első emeltén, közel 300 négyzetméteren került kialakítása,

A költözés célja elsősorban a nagyobb helyigény az ügyfeleink színvonalasabb fogadásának lehetősége a több szakterület és szakembergárda jobb átfoghatósága és koordinációja, ezáltal pedig a szolgáltatásaink színvonalának tovább javítása.

Az új irodánk tágasabb kialakítású ügyféltérrel, vendégparkolóval, barátságos hangulatú, modern belső kialakítással várja meglévő és leendő ügyfeleit.

Elérhetőségeink nem változtak

– Telefon: 06 1 677 7432
– Email: info@webugy.hu

Keressen minket továbbra is az interneten a www.webugy.hu címen.

Webügy csapataKAPCSOLAT