Ajánlatkérés
A Magyarok 73% a legszívesebben az élményekre költ

A Magyarok 73% a legszívesebben az élményekre költ

 

Egy viszonylag friss tapasztaltunkról számolunk be, ebben a rövid cikkben. Nemrégiben megkeresett bennünket egy cég vezetője, hogy termesztett termékeinek webshopot szeretne indítani. Azon túl, hogy egy webáruház felépítése és paraméterezése sem kis feladat, a mögöttes üzleti-, kereskedelmi feltételeknek és elvárásoknak, valamint a gyakorlati tapasztalatoknak is helyt kell adni a tervezéskor. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy figyelembe kell venni a vásárlói szokásokat, az értékesítéssel realizálható bevételeket és azok költségeit, illetve, hogy milyen egyéb kockázatokkal járhat az e-kereskedelmi tevékenység a vállalkozás vonatkozásában. A leendő ügyfelünk esetében is ez volt az első, amit megtettünk, végig beszéltünk minden szempontot és körülményt a tervezett fejlesztéssel kapcsolatban.

„Akkor mégsem indítok webshopot… - ez valóban sokkal jobb ötlet!”

…de mégis hogyan jutott erre a megállapításra ügyféljelöltünk? Az általa elmondott körülmények, lehetőségek és tervek egyvelege egy teljesen új, számára is logikus és érthető, de más dimenzióba helyezte a tervezett webes fejlesztést. Egy óra után egy jól kitalált, finanszírozhatóbb, a jelenlegi üzleti lehetőségeit kiaknázó koncepcióval állt fel az asztaltól.

A mi célunk az volt, hogy egy újabb vállalkozást megkímélhessünk a kudarctól, a csalódástól és egy olyan - a megtérülésből költségelhető - stratégia mentén alakítsunk ki együttműködést, amelynek a végeredménye összhangban van az eredeti elképzelésekkel. Minél nagyobb mennyiséget értékesíteni a termékből úgy, hogy függetlenítsük a vállalkozást a szezonalitástól, a versenytársaktól és alternatív módon érhessük el a célközönséget. Feltérképezve a vállalkozás összes előnyét, a benne rejlő lehetőségeket, a megvalósítandó eredmény megfelel - a cikkünk címében is szereplő statisztikai adatoknak is, ami megfelelő alapot ad a várt üzleti sikerhez.  

 Amennyiben kíváncsi bővebben is erre a történetre, vagy az Ön vállalkozása esetében is érdemes lenne vizsgálódni, keressen bennünket elérhetőségeinken.

Copyright 2018 © Webügy Kft.