Ajánlatkérés
Búcsú az Adwords-tól, itt a Google Ads!

Búcsú az Adwords-tól, itt a Google Ads!

 

Június végén a Google bejelentette, hogy megváltoztatja a Google AdWords nevét és helyébe a Google Ads lép. A keresőóriás már közel 18 éve indította el az internetes hirdetések alapját, de most elérkezett az idő a váltásra.

Az új platform az összes Google szolgálatást egybe fogja olvasztani, “ Az új Google Ads márka felöleli az összes kampánytípusunkat, többek között a Keresési hálózati, a Display hálózati, a videó- és az alkalmazáskampányokat. Ezek a kampányok lehetővé teszik, hogy még több ügyféllel lépjen kapcsolatba, miközben ők a Google, illetve a partnerwebhelyeink és -alkalmazásaink segítségével igyekeznek informálódni és különféle dolgokat elintézni.”

A kinézeten kívül pár új funkció is bekerül majd a repertoárba, például az úgynevezett “Smart Campaign”. Ennek célja, hogy az induló KKV- nak segítséget nyújtson a manuális beállításokban, hogy önmaguk is el tudjanak készíteni hirdetéseket.

A változás július 24-től lép hatályba, ettől fogva már az új Google Ads márkajegyek fognak megjelenni, illetve megszokott AdWords belépés helyett az ads.google.com lesz a belépési platfrom.

Természetesen a névcsere nem fogja befolyásolni a jelenleg futó kampányaink teljesítményét.

Mi a Webügynél vállaljuk AdWords kampányok teljeskörű megtervezését is kivitelezést. Kérje ajánlatunkat, és kollégánk hamarosan felvesszi Önnel a kapcsolatot!

Forrás:
https://www.blog.google/outreach-initiatives/small-business/google-ads-helping-businesses/

Copyright 2018 © Webügy Kft.