Ajánlatkérés
Megtaláltam a leghatékonyabb dolgozót!

Megtaláltam a leghatékonyabb dolgozót!

Képzeld Döme!

Manapság alig lehet megfizethető, jól képzett, szakmailag rátermett, lojális és főként eredményes munkavállalót találni, aki hatékonyan dolgozik és nem csak követel meg nyafog. Nekem sikerült csatasorba állítanom egyet! Ráadásul nem hogy olcsón, de szinte ingyen dolgozik! Ráadásul jól, amit alig tudok elhinni, de a tények makacs dolgok, így kénytelen vagyok.

Naponta többször képes ugyanazzal a hatékonysággal bemutatni a cégemet, ugyanolyan jól, mintha én csinálnám, pedig ez ritka erény. Előkeríti a föld alól is azokat, akik érdeklődnek valamely termékünk, vagy szolgáltatásunk iránt, lövésem sincs, hogyan csinálja, de ennyi ember még sosem érdeklődött. Hitelesen tájékoztat, bemutatja a dolgokat, segít mindent megérteni és ami nekem a lényeg, rendkívül jó arányban vevőt, megrendelőt csinál az érdeklődőkből.

Ami még ennél is jobb, hogy folyamatosan dokumentálja a munkáját, nem hittem el, adminisztrálja minden percét, így bármikor ellenőrizhetem a hatékonyságát, eredményességét és amennyiben visszaesést tapasztalok, azonnal tudom főnöki képességeimet kamatoztatni. Azt is elértem nála, hogy sose menjen szabadságra, - nehogy már azt fizessem, hogy nyaral… - és ez a helyzet a betegállománnyal is. Így nála se szabadság, se betegállomány nincs, megmondtam ehhez tartsa magát! Tudod? Ismersz, ebben nem ismerek tréfát.

Amit most látok, hogy alig kell a megrendelések feldolgozásán és teljesítésén kívül mással foglalkozni, minden előkészít és megcsinál az új kolléga, minden másra meg ott a többi jólfizetett dolgozóm, de legalább most már van is miből és marad egy kevés magamra is. Ja, amúgy most is azért tudok írni Neked, mert kicsit jobban sikerült a múlt hónap a vártnál és eljöttünk otthonról…  A lényeg, nagyon meleg van, borzasztóan sós a víz és minden csaj meg akar masszírozni, Te lehet, hogy ezeknek itt ez a hobbijuk!? Mindegy már csak három hét és végre mehetünk haza, valahogy csak kibírom.

Amúgy Veled mi van, hogy megy a business, keresel pénzt? Mondjuk mindegy is, csak megkérdeztem. Biztosan érdekel, hogy hol találtuk az új kollégát, de mindenbe nem avathatlak be, dicsekedni meg utálok, tudod jól! Meg amúgy is, nehogy már az öledbe hulljon minden…

Annyi támpontot azért tudok adni, mert haverok vagyunk, beszélj a webügyesekkel, azt majd meglátod!

Na, legyél jó, ha otthon leszek, majd beszélünk…

                                                                                                                                                                                                                                                               Üdv:

                                                                                                                                                                                                                                                                              Bandy

 

 

 

Copyright 2018 © Webügy Kft.