Ajánlatkérés

Hosting szolgáltatások

Stabil, gyors, biztonságos megoldások

A szolgáltatásokról


Domain név ügyintizése

Mi lenne a megfelelő domain név vállalkozásom számára? Hogyan vásárolhatok domain nevet? A domain név kiválasztásának első lépéseitől az ügyintézésig mindenben segítséget nyújtunk ügyfeleinknek. A domain név regisztráció minősített partnerünkön keresztül történik, amely folyamataiban is teljes segítséget nyújtunk.

Domain ellenőrző

Tárhely biztosítása

A Webügy az Ön webfelületének megfelelő méretű tárhelyet biztosít igény szerint. Szakértőink segítenek felmérni a szükséges tárhely méretét, valamint a későbbi bővíthetőség érdekében javaslatokkal is állnak rendelkezésére. A tárhelyszolgáltatás biztosítása minősített partnerünkön keresztül történik.

Rendszergazda szolgáltatás

A rendszergazda szolgáltatások minden olyan cégnek teljes körű segítséget nyújtanak, akik nem foglalkoztatnak szakembert. A rendszergazda szolgáltatások magukba foglalják a szoftverek és a hálózat frissítését és karbantartását; a számítógépek, nyomtatók, okos eszközök karbantartását és frissítését. Akár elkötelezettség nélkül is, vagy fix havidíjért.

Érdekel

Üzemeltetés - SLA

A Webügy ügyfelei részére az elkészített weboldalakhoz, webáruházakhoz és informatikai rendszereihez szoftvertámogatást biztosít. Ügyféligények előzetes felmérését követően alkalmi, vagy átalánydíjas weboldal üzemeltetési konstrukciót kínálunk. Legyen szó rendszerkarbantartásról, vagy akár tartalomfeltöltésről, az Ön igényeinek megfelelően állapítjuk meg a rendelkezésreállás szükségletet.

Érdekel

Copyright 2018 © Webügy Kft.