Ajánlatkérés

Online marketing

Jól optimalizálható eszközök a növekedéshez

Referenciák

Online Marketing


Sokan foglalkoznak vele, de még mindig kevesen értenek hozzá. Ne költekezzen feleslegesen!
Megkeressük, kidolgozzuk és alkalmazzuk az ügyfeleink számára leghatékonyabb online marketing tervet, hirdetési csatornákat és teljes körűen lebonyolítjuk kampányaikat.

ads_image

Google
Ads


ads_image

Social media
kampányok


ads_image

Keresőoptimalizálás
(SEO)


ads_image

Marketing
Tanácsadás


Álltalunk használt marketing eszközök


reference_image
reference_image
reference_image
reference_image
reference_image
reference_image
reference_image
reference_image
reference_image

Hogyan dolgozunk


Az online marketing feladatainkat is minden esetben megelőzi egy személyes találkozó, ahol szakembereink felmérik az ügyfél igényét, magát a területet, amiben érdekelt, illetve átbeszélésre kerül a realizálni kívánt cél, vagy célok. A találkozó alapján ajánlatot adunk, amely elsődlegesen a szakmai szempontok szerinti javaslatokat tartalmazza, mind a stratégiára, az eszközökre és az időbeliségre vonatokozóan. Fő szempont minden esetben, hogy optimális hirdetési költségek mentén, a maximális eredményeket biztosítsuk. Az ajánlat elfogadása után Megbízási szerződés formájában rögzítjük a felek jogait, illetve kötelezettségeit, valamint a projektre vonatkozó pontos paramétereket és költségeket. Mivel ezek a tevékenységek nem ad hoc eredményeket biztosítanak, így a szerződéses időszak ezen a területen nem lehet kevesebb, mint 3 hónap és nem lehet hosszabb 12 hónapnál.

Projektindítás

kezdés mindenkor az előre megbeszéltek szerint, a stratégiának, vagy a kampánynak megfelelő időpontban történik. Fontos, hogy a munka megkezdéséhez elengedhetetlen hozzáférési adatokat, információkat, esetleges anyagokat megkapjuk, valamint a hirdetések vonatkozásában a költségkeret feltöltéséről a megbízó gondoskodjon.

Marketingstratégia kidolgozása

Hosszbabtávú, strukturált marketing célok esetében nem szabad átgondolatlanul kampányokat indítani, valamint nem szabad figyelmen kívül hagyni a több csatornás megoldásokat. Egy mindenre kiterjedő marketingstratégia kidolgozása az alapja a siker elérésének. Ennek keretén belül kidolgozzuk és meghatározzuk a fő célokat, és az elérésükhöz szükséges eszközöket. 

Folyaymatos optimalizálás

Minden kampány tekintetében- azok indítása után-, az elsődlegesen beérkező eredményadatok felülvizsgálata elengedhetetlen. A megkapott adatok alapján, korrekciókat hajtunk végre és ezt hétről – hétre meg is ismételjük. Folyamatosan figyelemmel kisérjük a konkurens cégek aktivitását is, ezzel is növelve az eredményességet.

Riport

Az elvégzett munkákat és a kampányok eredményeit a hónap végén riportáljuk a megbízóink felé, egy pontos elemzés segítségével. Ez által nem csupán a szolgáltatás keretein belül elvégzett feladatok ellenőrizhetők, hanem a kampányok minősége, eredményei a konverziós mutatók, valamint azok költsége is.

Tanácsadás

A tanácsadás tekintetében fontos, hogy nem meggyőzni akarunk senkit! Igény esetén javaslat csomagokat állítunk össze, melyek főbb összetevői azok a területek, lehetőségek, intenzitások, melyek által a kitűzött célok elérését biztosítani lehet. A megadott információkat nem válogatjuk le, így azokat a negatívumokat is megfogalmazzuk, amik gátló tényezői a fejlődésnek. Ez lehet egy korszerűtlen webfelület, hibás, ám elengedhetetlen koncepció, vagy az indokolatlan spórolás.

Marketing célok elérése

Mi abban hiszünk, hogy az „efféle” megbízások egy esetben fenntarthatók, ha annak van eredménye, és minden költség- nem csupán statisztikailag, hanem szabadszemmel látható módon is- képes megtérülni. Ehhez mindkét fél pozitív és eredménycentrikus hozzáállására van szükség és arra, hogy a részeredmények alapján az egymás iránti bizalom folyamatosan erősödjön, hiszen ez által teremtődik meg az a harmónia az együttműködésben, amely az üzleti célok elérésben elengedhetelen.

Ajánlatot kérek

A webügy által kidolgozott és lebonyolított marketing kampányokra jellemző:


  • Egyedi marketingkoncepciót dolgozunk ki, a megrendelő céljainak, a célterületnek és az aktuális marketing trendeknek megfelelően.
  • Valódi eredményről csak akkor beszélünk, ha az Ön vállalkozásának megfelelő konverziókat érünk el!
  • Hirdetéseit folyamatosan optimalizáljuk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a hirdetési költségekből!
  • Fiókjait és kampányait minősített szakértőink kezelik, akiknek több éves online marketing tapasztalatuk van.
  • Havi vagy akár heti lebontásban statisztikát készítünk minden folyamatról, amely nem csupán a visszajelzés, de a további fejlődés szempontjából is jelentős

Ajánlatkérés
Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem.

Elérhetőségeit bizalmasan kezeljük!
Hírlevelet nem küldünk, harmadik fél részére nem adjuk ki!

Copyright 2018 © Webügy Kft.