Ajánlatkérés

Termékfotózás – 3D termékfotók


Minőségi terméket, minőségi webshopon és minőségi termékfotóval kínáljunk!

Egyre nagyobb jelentőséggel bír, hogy látogatóinkat minőségi vizuális tartalommal kényeztessük webfelületeinken. Az igényes, minőségi termékfotó a vásárlás döntését nagymértékben befolyásoló tényező. A kifogástalan termékfotó manapság elengedhetetlen. A termékfotók egyre gyakoribb vállfaja a mozgatható termékfotók, mely izgalmas, vizuális élményt nyújt a vásárló számára. A 3D termékfotót a látogató kedvére mozgathatja az oldalon (akár 360°-ban is), ezáltal minél részletgazdagabban megismerve a terméket. Nem elég egy csúcsmobil vagy egy jobb minőségű gép! A termékfotózás összetett, komplex feladat, melyet érdemes hozzáértőkre bízni.

Panorámafotózás


Ismertessük meg a helyszínt!

Egyetlen fénykép nem mindig képes valósághűen visszaadni egy hangulatot, egy helyszínt vagyis nincs valós térérzet egy egyszerű kép láttán.

A panoráma fotók a vásárlók számára kényelmet biztosítanak a vásárlás döntésének meghozatalához.

3D virtuális séta - gömbpanoráma


Tegye a helyszínt bejárhatóvá látogatói számára!

Több területen már régóta alkalmazott eljárás az úgynevezett virtuális séta, ahol az oldal látogatója mintha ott lenne bebarangolhat egy adott helyszínt, vagy akár megtekinthet egy üzletet, vendéglátó egységet, vagy magát a szállodai szobát, ahol megszállni tervez.

Egyre népszerűbb az úgynevezett Business View, mellyel a leggyakrabban a Google-ban találkozhatunk. Tegye egyedivé weboldalát és mutassa be részletesen egy virtuális 3D-s helyszínbejárással szolgáltatásait és a helyszíneket. A Webügy a legmodernebb eszközökkel és technikai megoldásokkal áll rendelkezésére.

Reklámfilm, imagefilm készítés


Mutatkozzunk be ügyfeleinknek emlékezetesen!

Modern technikával elkészített reklám – vagy referenciafilm vagy akár egyszerűbb online videós tartalom egy vállalkozás életének több területén is hatékonyan hasznosítható.

Legyen szó egy termék promotálásáról vagy egy marketing kampányról, mindkét esetben egy profi reklámfilm a leghatékonyabb multimédiás eszköz arra, hogy a felhasználóhoz/vásárlóhoz célzott, minőségi információt juttassunk el. Nem utolsó sorban pedig egy céges weboldal tartalmának változatossá, színesebbé tételének is az egyik leghatékonyabb eszköze.

Copyright 2018 © Webügy Kft.