Webügy | Weboldal és webshop készítés

Weboldal és webshop készítés

Webes felÜleteket hozunk létre

Legyen szó weboldalról, webshopról, webportálról, egyéb az interneten elérhető nyilvános, vagy belső használatú webfelületről.

Korunk egyik hatalmas előnye, hogy legyen szó bármilyen jellegű igényről, vagy a számítógép elé ülünk, vagy az okostelefonunkat vesszük kézbe és már keresünk is a neten. Ennek előnye elsődlegesen a felhasználók oldalán csapódik le, hiszen rendkívül gyorsan és egyszerűen jutnak számukra fontos információkhoz. Azonban nem elhanyagolható az a tény sem, hogy azok a szolgáltatók, kereskedők, akik gyorsan és konkrét információkkal érik el a felhasználókat, szintén hatalmas előnyöket realizálnak webes felületeikből. Ennek okán rendkívül kiélezett verseny folyik a világhálón az internetes keresőkben a minél előkelőbb pozíciókért. Ahhoz, hogy profitálhassunk az internet adta előnyökből, ma már nélkülözhetetlen egy gyors, modern irányelveknek megfelelő, informatív webes felület. Egy jó webfelület (weboldal / webshop) ma már eszközkövető (reszponziv), azaz bármely internet elérésre képes eszközön optimalizálva jeleníti meg a tartalmakat, ez által megfelelő felhasználó élményt biztosítva. Egy mai kor elvárásainak megfelelő webfelület letisztult, áttekinthető és mindig a lényegi a felhasználókat leginkább érdeklő információkra fókuszál. Nélkülözi a „csilli-villi” hatásvadász elemeket és képes azt a minőséget és színvonalat tükrözni, amit az oldal tulajdonosa is képvisel.

Akik már minket választottak

A weboldal-, vagy webshop készítés során elsődleges szempont az optimális használhatóság, eredményesség, valamint a megtalálhatóság. A webfejlesztést minden esetben gondos és körültekintő tervezés előzi meg. A tervezés kiterjed a weboldal, vagy webshop által nyújtott felhasználói élményre, a vizuális elemek, valamint az oldalfunkciók elvárásaira egyaránt. A mindenkori legmodernebb technológia mentén fejlesztjük a webfelületeket, ügyelve arra, hogy minden általunk létrehozott weboldal megfeleljen a jelenleg legismertebb és legtöbb felhasználó által használt böngésző, a Google elvárásainak. A kivitelezés folyamatába igyekszünk ügyfeleinket is bevonni, meghallgatva igényeiket, hogy egy az elvárásaiknak megfelelő egyedi weboldal, vagy webshop készüljön el. A jó ötleteket támogatjuk és beépítjük, a kevésbé életképeseket igyekszünk alternatívákon keresztül korrigálni. Az alkotói folyamat végén ügyfelünk biztos lehet abban, hogy nem csupán egy új weboldal, vagy webshop kerül a birtokába, hanem egy eszköz, amellyel akár önállóan, akár a Webügy –gyel karöltve, gyorsan és sikerrel haladhat az elvárt célja felé.

Ügyfeleink mondták

A Webügynél az alábbi pontokból tevődik össze a fejlesztés

Igényfelmérés

Igényfelmérés során pontosan egyeztetjük mik azok a funkciókra és design-ra vonatkozó elvárások, amelyeknek meg kell felelni a weboldalnak. Igény esetén saját szakmai tanácsainkkal, ötleteinkkel is kiegészítjük a felmerülő szempontokat. Lehetőség szerint szeretünk személyesen is megismerkedni és egyeztetni ügyfeleinkkel, azonban ha ez nem megoldható, egyéb kommunikációs csatornákon beszélgetünk a weboldalról.

Látványterv és funkcióterv elkészítése

Ebben a szakaszban a megbeszéltek alapján elkészítjük a weboldalnak azt a vázát, amelyen a meghatározó design elemek és a különböző funkciók láthatóak, kipróbálhatóak. Ebben szakaszban lehetőség van változtatásokra.

A weboldal szerkezetének fejlesztése

Az esetleges változtatások után megkezdődik a weboldal végleges szerkezeti kialakítása.

Tartalmak feltöltése

A tartalomfeltöltés során felkerül a weboldalra minden szöveges, képes és videós tartalom egyaránt, amelyet az ügyfél biztosít, vagy kiegészítő szolgáltatás megrendelése során elkészítünk.

AZ OLDAL TESZTELÉSE ÉS AZ ADMIN FELÜLET BETANÍTÁSA

A Webügy által készített weboldalak és webshopok felhasználóbarát admin felülettel rendelkeznek, amely kezelését betanítjuk, hogy a későbbiekben ügyfelünk akár önállóan is szerkeszthesse. Ezzel együtt a tesztelés is megkezdődik.

A weboldal élesítése és átadása

A weboldal készítés folyamatát az élesítéssel tekintjük lezártnak, amikor is a megadott tárhelyre feltelepítjük a kész weboldalt és átadjuk ügyfelünknek.

A Webügy által készített webfelületekre egyaránt jellemző:

A mai elvárásoknak megfelelő főként WordPress keretrendszerben készítünk weboldalakat, de természetesen mindig ellenőrizzünk, hogy partnerünk igényeihez alkalmazkodva mely rendszerben fejlesztett weboldal lesz a leginkább megfelelő. Olyan eszközöket alkalmazunk, amelyek tetszőlegesen alakíthatóak az egyedi elképzeléseknek megfelelően, legyen szó a design-ról, vagy a funkciókról.

Minden weboldal és webshop reszponzív, azaz eszközkövető.

A weboldal készítés során fontos szempont a tartalom relevancia kialakítása. Nem könnyű feladatról beszélünk, hiszen a weboldal szöveges tartalmának egyaránt informatívnak és érthetőnek kell lennie a felhasználók szempontjából, valamint a Google irányelveinek is meg kell felelnie. Ebben teljes körű segítséget nyújtunk ügyfeleink számára, azaz a már meglévő webtartalmakat átvizsgáljuk, javaslatokat teszünk a módosításra, vagy igény esetén átvállaljuk a tartalom teljes kialakítását az ügyfél szakmai segítsége mellett.

Az általunk készített weboldalak vagy webshopok a megfelelő technikai SEO beállításokkal kerülnek átadásra.

A weboldal vagy webshop felhasználóbarát kezeléséhez, módosításához vagy tartalomfeltöltéshez egy admin felületet biztosítunk az ügyfeleink számára, amely kezelését szakértőink betanítják.

Eszközök, amelyeket az Ön szolgálatába állítunk!

Weboldal és webshop ajánlatkérés

Elérhetőségeit bizalmasan kezeljük! Hírlevelet nem küldünk, valamint harmadik fél részére nem adjuk ki!

KAPCSOLAT