Ajánlatkérés

Webszerviz

A hatékony webes jelenlét érdekében

Referenciák

A webszerviz szolgáltatásról


Tapasztaljuk, hogy számos kihasználatlan lehetőség, esetleg javítást, karbantartást igénylő folyamat van jelen a webes területeken. Az online jelenlét területén is folyamatosan növekvő versenyhelyzet tapasztalható, ami miatt elengedhetetlen, hogy webes felületünk minden tekintetben naprakész legyen. Úgy külső megjelenésében, funkcionálisan, tartalmilag és online marketing szempontból is. És miért fontos ez? Talán ezt egy szóval is meg tudjuk válaszolni: HATÉKONYSÁG. Webszerviz szolgáltatásunk olyan feladatokat foglal magába, amelyek a weboldal üzemeltetése és karbantartása során merülhetnek fel, valamint hatékonyan növelheti a weboldal látogatottságát és az értékesítés volumenét.

A kulcs, a kreatív gondolkodás és a megfelelő szintű, naprakész marketingszemlélet. Ezek összehangolt eredménye biztosítja az elégedettséget.

Kinek ajánljuk és miért éri meg?


Webszerviz szolgáltatásunk elsősorban azoknak a vállalkozásoknak jelenthet segítséget, ahol úgy érzik, a webes területen jelenleg vannak elmaradásaik és sem idejük, sem kapacitásuk nincs érdemben foglalkozni az online dolgokkal. Természetesen ahol ismeret, vagy tapasztalathiány okán nem tettek lépéseket ott is érdemi előrelépést biztosít, vagy azon vállalkozások élvezhetik ezeknek a weboldal üzemeltetési és weboldal karbantartási szolgáltatás csomagoknak az előnyeit, ahol a költségek nem teszik lehetővé, hogy önállóan oldják meg, de még is fontos lehet a számukra az online jelenlét fokozása. Az online jelenlét fokozása nem csupán azt jelenti, hogy több felületen lesznek elérhetők az adott vállalkozás publikus információi, hanem azt, hogy a webfelülete, annak aktivitása, fellelhetősége, látogatottsága és eredményei növekedésnek indulnak. Az online marketing elemek és a minőségi weboldal önállóan képes lehet kiegészíteni üzleti tevékenységét, vagy támogatni azt. A végső cél minden esetben az, hogy az adott webtartalom oly módon legyen fejlesztve, hogy maradéktalanul képes legyen megfelelni napjaink online kihívásainak és ne csupán egy felület legyen, amely nem bír kimutatható eredményekkel.

+

Nincs megelégedve jelenlegi szolgáltatójával? Problémák vannak a szolgáltatás minőségével? Támadások érik a weboldalát, de nem tudja, kihez forduljon és mi a teendő? Webszerviz szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki. Legyen szó szerver szintű problémáról, vagy egyszerűen csak szüksége lenne kisebb korrekciója webolalán - amit már Ön nem tud elvégezni az adminisztrációs felületen? - Mi megoldjuk!

+

Webtartalom feltöltése. Sokan, vagy egyáltalán nem tulajdonítanak ennek jelentőséget, vagy szimplán nincs idejük vele foglalkozni, vagy halogatják, annak ellenére, hogy tudják, indokolt lenne vele foglalkozni. Többször tapasztaltuk, hogy a fiókban, mappákban pihennek a feltöltésre váró szöveges-, képes-, videós tartalmak, de sosem kerülnek fel az oldalra. Találkoztunk már azzal a jelenséggel is, hogy semmiféle koncepció nincs a webtartalom bővítésére, frissítésére. Webszerviz szolgáltatásunk pont ezekre a problémákra kínál hatékony megoldást.

+

A weboldal szakmai tartalmának fejlesztésében teljes körű segítséget nyújtunk, szorosan együttműködve ügyfeleinkkel, hogy ne csupán a szakmaiságnak feleljen meg a szöveges tartalom, de a Google számára is releváns legyen. A folyamatosan frissülő tartalmak esetében nem csupán javaslatokat teszünk, de igény esetén blog írást is vállalunk. A Webügy által írt webszövegek az aktuális online marketing és Google trendeknek maximálisan megfelelnek. Gondolkozzunk komplex-en! Teljes marketingstratégiát dolgozunk ki, hogy a webtartalmak a kapcsolódó social felületeken is izgalmasak, figyelemfelkeltők legyenek. Akciók, játékok, reklámok és egyéb felhívások segítségével segítünk megnövelni weboldala látogatottságát és potenciális ügyfelei számát. A vizuális élmény is fontos, ezért grafikai tervezéssel és kreatív elemekkel tesszük érdekesebbé a szöveges webtartalmakat. Megvalósítjuk konkrét grafikai elképzeléseit, vagy mai modern trendeknek megfelelő javaslatokat teszünk, legyen szó képes-, vagy videós tartalmakról. Mint minden online felületnél, itt is kiemelt szerepet kap a mérhetőség. A különböző webtartalmak látogatottságáról és a felhasználók oldalunkon történő tevékenységéről pontos statisztikát készítünk, hogy ne csak érezze, lássa a fejlődést, hanem ezek alapján megtervezhessük a további lépéseket.

Mivel lehet hatékonyabb webfelülete


Felhasználói élményt biztosítunk webfelülete látogatóinak

Ajánlatkérés
Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem.

Elérhetőségeit bizalmasan kezeljük!
Hírlevelet nem küldünk, harmadik fél részére nem adjuk ki!

Copyright 2018 © Webügy Kft.