Ajánlatkérés

Webszerviz

A hatékony webes jelenlét érdekében

A webszerviz szolgáltatásról


Tapasztaljuk, hogy számos kihasználatlan lehetőség, esetleg javítást, karbantartást igénylő folyamat van jelen a webes területeken. Az online jelenlét területén is folyamatosan növekvő versenyhelyzet tapasztalható, ami miatt elengedhetetlen, hogy webes felületünk minden tekintetben naprakész legyen, külső megjelenésében, funkcionálisan és tartalmilag. Webszerviz szolgáltatásunk olyan eseti feladatokat foglal magába, amelyek a weboldal üzemeltetése és karbantartása során merülhetnek fel, de nem szeretne, vagy nem indokolt folyamatos szolgáltatást igénybe venni, csupán egy – egy alkalommal van szükség szakemberre!

Felmerülő probléma lehet…


 • Sérült, vagy elérhetetlenné vált az oldal – 12 / 24 órán belül megoldjuk
 • Nem elérhető a kolléga, aki foglalkozik az oldallal
 • Tartalmak korrekciója, vagy módosítására van szükség rövid határidővel
 • Elemzés, analízis – korkép felállítás a tisztán látás miatt
 • Mentések, vagy komplett oldal helyreállítása, ha már nem kicsi a baj
 • Egyéb javítások, amivel meg tud lepni minket!

Fontos!

Szolgáltatni kizárólag abban az esetben tudunk, amennyiben a megfelelő szintű hozzáférések a rendelkezésünkre állnak!

Kinek ajánljuk és miért éri meg?


 • Webszerviz szolgáltatásunk elsősorban azoknak a vállalkozásoknak jelenthet megoldást, ahol úgy érzik, halasztást nem tűrő webes bibi van és szakértelem, vagy időhiány miatt nem találják a sebtapaszt!
 • Nem indokolt, vagy más okból nincs szakember havi díjas szolgáltatást igénybe venni az oldal üzemeltetéséhez, akut a probléma ugyan, de eseti.
 • Sürgősségi ellátás, nagyon rövid határidőkkel feltárjuk és elhárítjuk a hibát, vagy írásos javaslatot teszünk a megoldásra.
 • Hatékony, gyors munkavégzés az elvégzett munkákra garanciát vállalunk.
 • Megbízásainkat és a birtokunkba került információkat bizalmasan és diszkréten kezeljük.
 • Gyors, profi munka, reális költségek mentén.
 • A feladatok és hibák feltárását, valamint azok javítását óradíjas alapon végezzük. Minden esetben előzetes felmérés alapján 90% pontossággal meghatározzuk a ráfordítás mértékét, így a költségek előre láthatóak, nincs meglepetés!
+

Nincs megelégedve jelenlegi szolgáltatójával? Problémák vannak a szolgáltatás minőségével? Támadások érik a weboldalát, de nem tudja, kihez forduljon és mi a teendő? Webszerviz szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki. Legyen szó szerver szintű problémáról, vagy egyszerűen csak szüksége lenne kisebb korrekciója webolalán - amit már Ön nem tud elvégezni az adminisztrációs felületen? - Mi megoldjuk!

+

Webtartalom feltöltése. Sokan, vagy egyáltalán nem tulajdonítanak ennek jelentőséget, vagy szimplán nincs idejük vele foglalkozni, vagy halogatják, annak ellenére, hogy tudják, indokolt lenne vele foglalkozni. Többször tapasztaltuk, hogy a fiókban, mappákban pihennek a feltöltésre váró szöveges-, képes-, videós tartalmak, de sosem kerülnek fel az oldalra. Találkoztunk már azzal a jelenséggel is, hogy semmiféle koncepció nincs a webtartalom bővítésére, frissítésére. Webszerviz szolgáltatásunk pont ezekre a problémákra kínál hatékony megoldást.

+

A weboldal szakmai tartalmának fejlesztésében teljes körű segítséget nyújtunk, szorosan együttműködve ügyfeleinkkel, hogy ne csupán a szakmaiságnak feleljen meg a szöveges tartalom, de a Google számára is releváns legyen. A folyamatosan frissülő tartalmak esetében nem csupán javaslatokat teszünk, de igény esetén blog írást is vállalunk. A Webügy által írt webszövegek az aktuális online marketing és Google trendeknek maximálisan megfelelnek. Gondolkozzunk komplex-en! Teljes marketingstratégiát dolgozunk ki, hogy a webtartalmak a kapcsolódó social felületeken is izgalmasak, figyelemfelkeltők legyenek. Akciók, játékok, reklámok és egyéb felhívások segítségével segítünk megnövelni weboldala látogatottságát és potenciális ügyfelei számát. A vizuális élmény is fontos, ezért grafikai tervezéssel és kreatív elemekkel tesszük érdekesebbé a szöveges webtartalmakat. Megvalósítjuk konkrét grafikai elképzeléseit, vagy mai modern trendeknek megfelelő javaslatokat teszünk, legyen szó képes-, vagy videós tartalmakról. Mint minden online felületnél, itt is kiemelt szerepet kap a mérhetőség. A különböző webtartalmak látogatottságáról és a felhasználók oldalunkon történő tevékenységéről pontos statisztikát készítünk, hogy ne csak érezze, lássa a fejlődést, hanem ezek alapján megtervezhessük a további lépéseket.

Copyright 2018 © Webügy Kft.