Webügy | Webszerviz

Webszerviz

Javítsa fel online jelenlétét

WebSzerviz szolgáltatások

Tapasztaljuk, hogy vannak folyamatok, kihasználatlan lehetőségek, melyek javítást igényelnek webes területeken, ezért összeszedtünk néhány az online jelenlét élénkítéséhez, hatékonyságának biztosításához elengedhetelen szolgáltatási elemet. Az elemek eseti, vagy havi ütemezésű feladatokat tartalmaznak és igény és indokoltság szerinti vehetőek igénybe. Elsődlegesen azokat a feladatokat emeltük ki, melyek tapasztalataink szerint jelentősen képesek hozzájárulni webes felületünk hatékonyságához. A Webszerviz szolgáltatás összegezve magába foglal olyan feladatokat, amelyek a weboldal üzemeletés és weboldal karbantartás során felmerülhet, valamint hatékonyan növelheti a weboldal látogatottságát és az értékesítés volumenét.

MIÉRT EZEKET AZ ELEMEKET VÁLASZTOTTUK: ANALYTICS, ELEMZÉS, TANÁCSADÁS

Akármilyen jellegű webes felületről is legyen szó, mérhetővé kell tenni annak elemeit. Analytics által pontos kimutatások állnak a rendelkezésünkre a kiinduló állapotról, kialakítva a viszonyítási pontot. Az eredmények alakulását és az esetleges korrekciós pontokat is meghatározhatjuk általuk. Elemzésen keresztül képbe kerülhetünk, hogy a jelenlegi felület milyen elemekből épül fel, technológiailag mennyire elavult és az egyes feladatok milyen prioritásokat igényelnek a kívánt cél eléréséhez. Tanácsadás keretein belül, főként online marketing eredményesség vonatkozásában kaphat támogatást, hiszen oldalunk hatékonysága annak felépítésén és tartalmán is múlik.

WEBTARTALOM FEJLESZTÉS / FELTÖLTÉS

Sokan vagy egyáltalán nem tulajdonítanak ennek jelentőséget, vagy szimplán nincs idejük vele foglalkozni, vagy halogatják, annak ellenére, hogy tudják indokolt lenne vele foglalkozni. Többször tapasztaltuk, hogy a fiókban, mappákban pihennek a feltöltésre váró szöveges tartalmak és képes, videós tartalmak, de mégsem kerülnek fel az oldalra soha. Találkoztunk már azzal a jelenséggel is, hogy semmiféle koncepció nincs a webtartalom bővítésére. Ez az elem pont ezekre a problémákra kínál hatékony megoldást.

ONLINE MARKETING

Az online marketing elemek sem a divat miatt kerültek bele a csomagba. Nevezzük szükséges kötelezettségnek, főként abban az esetben, ha az oldalunkkal labdába szeretnénk rúgni a piacon. Ma már annyira erős versenyben kell részt vennie webes felületeinknek, hogy elengedhetetlen, hogy minden ésszerű, megfizethető eszközt igénybe vegyünk a kívánt cél érdekében. Ma már kijelenthető, hogy minden, mindennel összefügg és a legtöbb online marketing csatorna (social media hirdetések, googe adwords hirdetések, stb.) hozadéka konverzióként fog lecsapódni webfelületünkön.

Kiknek ajánljuk és miért éri meg?

Elsősorban azoknak a vállalkozásoknak jelenthet segítséget, ahol úgy érzik a webes területen jelenleg vannak elmaradásaik és sem idejük, sem kapacitásuk nincs érdemben foglalkozni az online dolgokkal.Természetesen ahol ismeret, vagy tapasztalathiány okán nem tettek lépéseket ott is érdemi előrelépést biztosít, vagy azon vállalkozások élvezhetik ezeknek a weboldal üzemeltetési és weboldal karbantartási szolgáltatás csomagoknak az előnyeit, ahol a költségek nem teszik lehetővé, hogy önállóan oldják meg, de még is fontos lehet a számukra az online jelenlét fokozása. Az online jelenlét fokozása nem csupán azt jelenti, hogy több felületen lesznek elérhetők az adott vállalkozás publikus információi, hanem azt, hogy a webfelülete, annak aktivitása, fellelhetősége, látogatottsága és eredményei növekedésnek indulnak. Az online marketing elemek és a minőségi weboldal önállóan képes lehet kiegészíteni üzleti tevékenységét, vagy támogatni azt. A végső cél minden esetben az, hogy az adott webtartalom oly módon legyen fejlesztve, hogy maradéktalanul képes legyen megfelelni napjaink online kihívásainak és ne csupán egy felület legyen, amely nem bír kimutatható eredményekkel.

A szolgáltatások igénybevételének minimális feltételei: Jelenleg működő webes felület, A webfelület hozzáféréseinek megléte, Facebook és Adwords kampánykezelés esetében osztott fiók hozzáférés, Együttműködési hajlandóság

Mire számíthat eredményként:

Jobb pozíció a Google keresőjében

Több látogató az oldalon

Megtérülő és reális költségkeret

Magasabb konverziós mutatók

KAPCSOLAT